Každý môže byť inšpiráciou

Každý môže byť inšpiráciou

Rada by som sa s vami podelila o jeden inšpiratívny príbeh. Niektorí ste ho možno zachytili na našich sociálnych sieťach. Keďže tam mal pozitívnu rezonanciu, odozvy a páčil sa, rada ho pozdieľam i tu. Prajem príjemné čítanie. „Dnes sa idem stretnúť so svojou učiteľkou...

Hľadáte INŠTRUKTORSKÝ KURZ?

Hľadáte INŠTRUKTORSKÝ KURZ?

V našej akadémii sa špecializujeme aj na vzdelávanie budúcich lektorov a učiteľov jogy. Našich študentov vedieme k tomu, aby získali dostatočnú prax v ásanach, viedli účastníkov na hodinách jogy k pokroku a nebáli sa prezentovať svoju odbornosť na verejnosti. Počas...

[rozhovor s psychoterapeutkou] Joga a duševné zdravie

[rozhovor s psychoterapeutkou] Joga a duševné zdravie

Nedávno sme sa rozprávali s fyzioterapeutkou Filipou Ondrejkovou na tému joga a duševné zdravie. Ak je v živote človeka nastolená rovnováha medzi myslením, cítením a vôľou, môžeme hovoriť o duševne zdravom jedincovi. V tomto stave rovnováhy sa človeku darí s ľahkosťou napĺňať životné výzvy. V absolútnom ideále by sme mohli hovoriť o odomykaní ľudského potenciálu.

Rôznorodosť v joge

Rôznorodosť v joge

Keď sa chcete venovať joge, máte v súčasnosti veľa možností a smerov, ktorými sa vydať. Dôraz a ťažisko je u každej jogy v niečom inom, majú však aj spoločné prvky. Tým, že sa jednotlivé smery prelínajú napríklad v zdravotných aspektoch, v rozvoji fyzickej i duševnej stránky, pôsobí to v celej sfére jogy obohacujúco a inšpirujúco.

[článok v časopise] Rozhovor o dýchaní v joge v „Moje Zdravie“

[článok v časopise] Rozhovor o dýchaní v joge v „Moje Zdravie“

Nedávno ma oslovila milá pani redaktorka z časopisu Moje Zdravie o rozhovor k téme Dych a joga a ako sa dýchaním zbaviť strachu a úzkosti. Po obdržaní mojich odpovedí bola veľmi potešená. Som rada, že okrem hlavného názvu a úvodného slova, ktoré si zvolili v redakcii, zostali moje odpovede aspoň v rozhovore zachované v mojom origináli.

Pin It on Pinterest